Welkom bij Dubbelman & Partner Vastgoed

Uw makelaar met meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide klanten kring. Wij kunnen uw pand verrassend snel verkopen / verhuren door onze uitgebreid netwerk in de regio.

Wat mag u van dubbelman en partner vastgoed verwachten?

Bij de verkoop van uw huis gaat het natuurlijk om het volgende: een vlotte verkoop met een maximale opbrengst in combinatie met een correcte afhandeling van de transactie. Niet meer en niet minder. Onze dienstverlening is erop ingericht om daar voor te zorgen.

Wilt u een oriënterend gesprek voor een vrijblijvende waardebepaling en kennismaking neem dan contact met ons. Onze contact gegevens zijn te vinden onder het kopje Contact.

Doordachte verkoopstrategie

De eerste stap naar verkoop is het kennismakingsgesprek. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven een waardeschatting. Vervolgens bepalen we met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling. Het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende goederen, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat of de bodem. Tevens geven wij u advies hoe u eventueel de verkoopbaarheid van uw woning kunt vergroten.

Bezichtigingen

De afspraken voor bezichtigingen van uw woning worden in goed overleg met u gepland. U kunt de bezichtigingen volledig aan ons overlaten. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken moeten worden uitgevoerd. Alle kandidaat kopers verstrekken wij een uitgebreide verkoopbrochure waarin wij uw woning op een passende en correcte wijze presenteren. Een juiste informatieverstrekking is van wezenlijk belang en daar besteden we dan ook de nodige aandacht aan. U wordt over het verloop van de bezichtiging zo mogelijk direct geïnformeerd door de betreffende makelaar.

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woning en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Dubbelman en partner is uw professionele partner die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over oplevertermijn, mee te verkopen goederen, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in goed overleg met u.

Recent toegevoegd

Actueel aanbod

Loading...

Opzoek naar meer mogelijkheden?

Neem contact op met onze experts of bekijk de mogelijkheden.